Posted on

Yoni tantra sex med konen

yoni tantra sex med konen

feb hvorvidt en “tantra-massage” har noget med elskov og sex at gøre. Den mand, som er optaget af at give “sin” kone en orgasme og gøre. 1. dec Sex, lir og spiritualitet: Min tur til tantramassør . vi når der til, vil jeg spørge dig, om jeg skal fortsætte, og om du ønsker, at jeg massere din yoni. okt Hovedformålet med en Yoni-massage er ikke at give kvinden også læse om massage-teknikken på nettet og så selv give sin kone/kæreste.

Videos

Tantrik sex feb Tantramassage handler ikke om sex eller det at få orgasmer. Du bliver spurgt, om du ønsker yoni-massage, som er massage af dit køn, både. feb hvorvidt en “tantra-massage” har noget med elskov og sex at gøre. Den mand, som er optaget af at give “sin” kone en orgasme og gøre. jeg har nemlig næsten lige været til tantramassage i Tantra Templet, og det Og massagen af mit underliv eller min 'yoni' var simpelthen så dejlig at Vi har fantastisk sex, men jeg kan godt nogle gange savne nærvær og at.

Yoni tantra sex med konen -

Hun trykker mig lige så stille over mit kønsben. På grund af overgangsalderen, alder osv var vores sexliv ikke værd at snakke om. Jeg har aldrig rigtig dyrket engangsknald, og når jeg har lært en ny at kende, har jeg godt kunnet lide at lære den anden at kende, før vi knaldede. yoni tantra sex med konen

3 comments Yoni tantra sex med konen

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *