kredittlån

Lån uten kredittsjekk

Hvis du trenger å låne penger i løpet av dagen, er det mange tilbydere som kan hjelpe deg. I dag lages de fleste forbrukslånesøknader på nettet, og mange tilbyr svært rask behandlingstid. Ofte på få minutter. Når du søker om lån, foretas vanligvis en kredittsjekk av deg. Låntaker er pålagt å gi råd til enhver kunde om et lån hvis det sannsynligvis er problemer med tilbakebetaling. I dag utføres kredittsjekker for alle som handler med kreditt. Dette gjelder alt fra mobilabonnement til forsikring. De gjør dette for å se på kundens betalingshistorikk og sørge for at de får betalt for tjenesten de leverer. Når du søker om lån, er forbrukslån ofte det enkleste lånet å få innvilget. Tilbyderne av denne typen lån vil heller ikke gjøre som bankene spør hva de skal bruke penger på.

Mange i dag sliter med å bli akseptert etter en kredittsjekk. Det kan være flere faktorer for det. Hvis det viser seg at du har en betalingsinstruksjon, er det veldig enkelt å bli kvitt dette. Alt du trenger å gjøre er å betale regningen eller regningene som er sendt til fogden, og seddelen vil bli fjernet i løpet av noen virkedager.

Dessverre blir det vanligvis ikke tatt opp lån i dag uten kredittsjekker, da alle tilbydere av forbrukslån må sørge for at låntakeren har en god betalingshistorie. Hvis du har regninger som gjelder inkasso, vil dette ikke vises på kredittsjekk, da det må rapporteres til fogden før du mottar en betalingsordre.

Noen slipper sannsynligvis kredittsjekken, og dette gjelder tilbydere av lån under 5000 kr. Mikrolån eller sms-lån er lån fra 500 til 5000 kr. Her kan du få et lån selv om du har en dårlig kredittrating.

Denne typen lån er også helt usikret, så du trenger ikke å stille noen garanti for eiendommer eller andre verdisaker