på minuttet

Kontokreditt og kredittlån

Ikke alle ønsker å benytte seg av et lån som blir betalt umiddelbart. For noen kan det være mer praktisk å velge kreditt eller kontokreditt. Det vil si at du søker om et lån for et gitt beløp, men i stedet for å få alt betalt inn på bankkontoen din, vil det være på utlåners konto og du kan deretter overføre det beløpet du trenger når du har trenger det. Det er ofte slik at du ikke betaler noe for å ha kontokreditt, men bare betaler når du begynner å bruke den.
Beste kredittkort på dagen 2020 med øyeblikkelig respons

Et kredittkort er en form for kontokreditt. Du betaler ingenting for å holde pengene på kredittkortet ditt, men du må betale når du begynner å bruke dem. Det vil si at de fleste kredittkort gir deg en betalingsforsinkelse på et visst antall dager. Hvis du betaler tilbake før de går ut, har du nesten lånt pengene gratis. Vi skriver nesten for det du trenger å være klar over, er at mange kort kommer med årsavgift og gebyr for noe bruk.

Når du bestemmer hvilket kredittkort som er best for 2020, må du ta hensyn til flere faktorer. Hvilket kredittkort som fungerer best for deg, avhenger av hvordan du bruker det. En faktor som kan avgjøre hvilket kort du mener er best, kan være hvis du umiddelbart får et kredittkort med svar. Kredittkort med rask respons er viktig for mange. Noen ønsker å få kredittkort uten kredittsjekk, men i Norge er dette ikke mulig, siden alle tilbydere trenger kredittsjekker. Kredittkort har vanligvis høyere rente enn hva du får på alternativer til SMS-lån og andre forbrukslån.